Drama Jesnita, Sinopsis Dan Video Terupdate

Drama terbaru, Jesnita dalam slot tiara Astro Prima menggantikan drama Takdir Cinta Dhia bakal ditayangkan pada 7 November 2022 setiap hari senin hingga jum'at pada pukul 6 petang disaluran Astro Prima dan Juga Astro Go.

Dibintangi oleh pelakon hebat seperti Intan Najuwa yang memegang watak sebagai Jesnita , Nasha Aziz sebagai Syafinaz , Yusuf Bahrin sebagai Rafael , Fikry Ibrahim sebagai Zainal , Che Ta sebagai Rosemila dan rama lagi pelakon - pelakon yang turut menjayakan drama ini .

Drama 40 episode ini diproduksikan oleh Zell Production yang mana skripnya ditulis oleh Syed Mohamad Taufik Syed Abdul Jalil, Sidek Ariff, Irwan Mansor, Nurul Hazrina dan diarahkan oleh pengarah hebat Emi Sufian .

Mengisahkan seorang gadis yang bernama Jesnita yang terlalu obses dan gilakan harta harta sanggup berbuat apa sahaja untuk kepuasan diri beliau . Berkahwin dengan Zaid , seorang pewaris ahli perniagaan demi kepuasan diri beliau .

Namun bagaimana sikap boros zaid kerana sayangkan Jesnita sanggup melakukan apa sahaja demi membahagiakan isterinya dan ketika Syarikatnya mengalami kejatuhan , Jesnita akhirnya bercerai dengan Zaid dan berkahwin dengan Rafael yang merupakan Rakan niaga kepada Zaid .

Kehidupan Jensnita selepas menikah dengan Rafael sedikit sukar kerana Rafael sudah mempunya isteri dan dalam masa sama bekas ibu mertua beliau, dalam usaha untuk menjatuhkan Jesnita dek kerana dendam dengan apa yang dilakukan beliau ketika menjadi isteri kepada Zaid.

Drama ini sudah tamat, untuk menonton video drama terbaru lainnya silahkan gabung ke grup Telegram: (https://t.me/inisialbtcom)

BACA JUGA POSTINGAN LAINNYA: