Nantikan drama komedi Misteri Flat Kirana akan disiarkan di TV3 pada bulan Ramadan ini mulai tayang 26 Maret 2023. Drama terbitan Anomali Media, diarahkan oleh Rusdi Ramli, dan skrip oleh Adza Irdawati dan Adza Emie.

Menampilkan beberapa pelakon seperti Ropie, Zara Zya, Puteri Balqis, Rahmad Mega, Afifah Nasir, Acong Sweetchild dan ramai lagi. Saksikan drama Misteri Flat Kirana setiap Ahad hingga Selasa pukul 11 malam di TV3 atau Streaming di Tonton.

Misteri Flat Kirana
Jumlah Episode: 12
Jadwal Tayang: 26 Maret 2023
Waktu Siaran: Ahad-Selasa, 11:00 malam
Rangkaian: TV3 / Tonton
Idea Asal: Hariff Ahamat
Penulis Skrip: Adza Irdawati & Adza Emie
Pengarah: Rusdi Ramli
Produksi: Anomali Media Sdn Bhd

Sinopsis Misteri Flat Kirana
Tok Jat ialah seorang dukun yang terkenal di Flat Kirana. Tok Jat sangat disenangi kerana sikapnya yang ramah dan suka membantu penduduk flat walaupun tidak dikenali olehnya. Kematian Tok Jat secara mengejutkan telah menimbulkan huru-hara di Flat Kirana sebab makhluk halus yang diperangkap oleh Tok Jat selama ini telah terlepas dan berkeliaran di sekitar Flat Kirana. Berawal dari sinilah misi penduduk Flat Kirana untuk memburu dan menangkap makhluk halus yang mereka tidak kenali.

Drama ini sudah tamat, untuk menonton video drama terbaru lainnya silahkan gabung ke grup Telegram: (https://t.me/inisialbtcom)

BACA JUGA POSTINGAN LAINNYA: